Maandag - Vrijdag
8:00 - 17:00

Scoren in Google
Zoekmachine optimalisatie

Organisch gevonden worden

Bij zoekmachineoptimalisatie draait alles om het opbouwen van jouw geloofwaardigheid en online autoriteit. Zo verdient jouw bedrijf gewoon een prominentere positie in zoekmachines zoals Google!

Je bent op deze pagina beland, en je hebt mij waarschijnlijk gevonden via een Google-zoekopdracht en je wilt jouw Google vindbaarheid positie vermoedelijk verbeteren. Deze pagina is dus een mooi voorbeeld van organisch verkeer.

Alleen het hebben van een website is echt niet meer voldoende, aangezien de algoritmen van zoekmachines veel slimmer zijn geworden en het ontdekken van de lokale ondernemers steeds meer online gebeurt. Wil je online gezien worden moet je tegenwoordig bij een SEO expert zijn en uiteraard autoriteit en vertrouwen uitstralen. Mijnzoekmachine optimalisatie pakketten zijn opgezet om deze onmisbare elementen voortdurend te verbeteren.

Het optimaliseren van jouw website voor zoekmachines is geen eenmalige stap, maar een continue, dynamisch proces. De regels van zoekmachines maar ook de concurrentie blijven zich voortdurend aanpassen., Dat betekent dat het urgent is om relevant en zichtbaar te blijven op pagina’s met zoekresultaten van zoekmachines zoals Google.

Mijn betaalbare pakketten op maandbasis voor continue optimalisatie, zonder verplichtingen om dit op lange termijn te moeten doen. Vergroot je organische bezoekersstroom en rank hoger met je website!

Een grassprietje groeit ook niet door er aan te trekken

Wat is SEO en waarom is het belangrijk?

Zoekmachineoptimalisatie is het proces van het verbeteren van de zichtbaarheid van jouw website, zodat de digitale spinnen die het internet doorzoeken, ook kunnen begrijpen wat je aanbiedt.

Het is erg belangrijk, dat het meteen duidelijk is waar je website over gaat, relevant voor je bezoekers en geen doodlopende navigatie en verbroken links bevat.

Je website zal anders steeds meer achterstand krijgen. En diep in de dubbele cijfers van de SERP’s raken.

Ik ben gespecialiseerd in het maken van een website die de zoekmachines begrijpen en waar je gebruiker blij van word, wat de positionering van je website aanzienlijk verbetert.

Met meer dan 5 miljard Google-zoekopdrachten per dag, is het duidelijk hoe waardevol goede SEO voor bedrijven is!

hoe werkt het

GEMEENSCHAPPELIJKE SEO-RANGFACTOREN

Grandioos webdesign

SEO is belangrijk om in gedachten te hebben bij het ontwerpen en ontwikkelen van jouw website. De website moet snel laden, gebruiksvriendelijk zijn en perfect werken op mobiele apparaten.

Pagina laadtijd

Als het laden van jouw website er langer dan een paar seconden overdoet, leidt dit tot verlies van potentiële klanten. Bovendien is de snelheid van jouw website een van de belangrijkste factoren bij het algoritme van Google. Paginasnelheid en gebruikerservaring zijn zeer belangrijk voor het succes van jouw website.

Kwaliteit en relevante inhoud

Zorg voor inhoud van hoge kwaliteit en werk dat ook regelmatig bij, dat wordt namelijk vaak over het hoofd gezien. Dit zijn echter de belangrijkste factoren, want zoekmachines willen namelijk zo exact mogelijk leveren wat de zoekmachine gebruikers zoeken.

Websitebeveiliging

Een andere belangrijke factor bij het ranken van je website is de beveiliging van jouw website. Zorg ervoor dat jouw website een (SSL) certificaat heeft, zo weten zoekmachines dat jouw website te vertrouwen is. Ook al heb je geen online shop of sla je verder niets op het draagt bij aan vertrouwen en veiligheid.

Website Structuur

De structuur en bouw van jouw website zijn allemaal met elkaar verbonden. Dit is erg belangrijk voor de ranking. Jouw website moet gebruiksvriendelijk en goed te navigeren zijn. Daarnaast waardevolle inhoud bevatten. Hoe makkelijker je website te gebruiken voor je bezoekers is, dan kunnen zoekmachines beginnen met het tonen van alles wat je als ondernemer te bieden hebt.

Keyword is king

De inhoud van je website moet geoptimaliseerd worden. Dit doe je door ervoor zorgen dat de teksten, afbeeldingen, titels, beschrijvingen en links allemaal de zoekwoorden bevatten waarop je gevonden wilt worden. Zonder dit op een spamachtige manier te doen.

Een hogere ranking in Google in 3 stappen

Ik gebruik mijn jarenlange ervaring om te doen waar ik goed in ben. Maak gebruik van mijn talent en de wens om klanten online te helpen slagen door het creëren van effectieve en digitale marketingstrategieën.

1

Plan een gesprek

Als je de Google-ranglijst en het succes dat jouw website verdient nog niet terug ziet in de zoekresultaten, is het tijd om met een SEO-expert te praten.

2

Op maat SEO-strategie

Deel tijdens het gesprek jouw online doelen met mij, ik wil graag meer over jou en je onderneming weten, zodat ik je een in helder overzicht ga voorzien van een strategie die voor je werkt.

3

Hogere ranking

Start met meer verkeer naar jouw website te genereren en stimuleer aanvragen naar jouw producten of diensten. Profiteer van de voordelen die SEO te bieden heeft.