Een website (laten) maken

Jij bent een ondernemer, ZZP-er, vereniging of stichting en je wilt een professionele en effectieve website (laten) maken waarmee je goed wordt gevonden in Google. Herken jij jezelf in dit profiel? Super! Dan zou ik zeker verder lezen.

Ja, dit gaat over mij!

1) Pakket keuze

Als eerste bekijk je mijn 3 website pakketten en maak je een keuze uit de opties. Je hebt al een wmjw-website voor €29,95 per maand. Jouw pakketkeuze geef je door via het contactformulier op de pagina van het corresponderende pakket. Als je later toch voor een ander pakket gaat is dat geen probleem. Dit is alleen nog maar een aanvraag.

2) De kennismaking

Aan de hand van het contactformulier dat ik van je ontvang door middel van jouw aanvraag plannen we samen een kennismaking in. Hierin bespreken we jouw wensen en geef ik aan of het pakket dat je hebt gekozen ook daadwerkelijk aansluit bij jouw plannen en doelen. Ik vertel je in dit gesprek wat meer over hoe wmjw-websites werkt, welke functionaliteiten je per pakket kunt gebruiken en je kunt uiteraard alle vragen stellen die je mogelijk hebt.

3) Welke thema kies je?

Als wij samen het beste pakket voor je website hebben gekozen ga je een keuze maken uit één van mijn diverse thema’s. Je kunt alvast kijken bij de thema’s die ik heb klaarstaan op deze pagina. Ook kun je inspiratie op doen bij wmjw-websites die ik al gemaakt heb voor mijn klanten. Die websites vind je hier.

4) Website content gebruiken

Vanaf hier ga je de website daadwerkelijk vullen met teksten en afbeeldingen. Als je hebt gekozen voor het website startpakket doe je dit zelf met ondersteuning van mij of verzorg ik het volledig voor je. Bij het vullen van je website zijn er diverse elementen beschikbaar. Voorbeelden van de website elementen die je voor jouw website kunt gebruiken kun je hier vinden.

5) Zoekmachine koppeling

De vulling van je website is nu zo goed als gereed. Teksten, afbeeldingen en lay-out zijn toegevoegd en aangepast. Nu verbind ik jouw website met Google Analytics en meldt ik de website aan bij de Google. Een check op SEO doe ik nu ook voor je. Daarbij controleer ik onder andere of alle meta beschrijvingen zijn ingevuld.

6) Checklist

Het is tijd om je website goed door te lopen en te controleren. Ik kijk of alles logisch is ingedeeld voor succes en of de linkjes en knoppen allemaal enzovoorts. Mocht het zijn dat er nog zaken zijn waarvan ik denk dat ze anders kunnen neem ik contact met je op om die zaken te bespreken.

7) Livegang website

Gefeliciteerd! Je website is nu klaar om live te gaan en te tonen aan de wereld. Je website is ontworpen in mijn testomgeving en nu ga ik de testomgeving overzetten naar de live server. Iedereen kan je nieuwe website vanaf nu bezoeken via jouw gekozen domeinnaam. Google krijgt de opdracht om je website te indexeren daarna zal je website ook vindbaar zijn in de zoekresultaten.

8) Nazorg website

Je website staat live nu ontvang je van mij een e-mail met daarin handige informatie. Als je nog tegen dingen aanloopt kun je uiteraard altijd contact met mij opnemen. mijn helpdesk staat klaar om je te helpen bij mogelijke problemen en vragen.
Heb je ook al nagedacht over het onderhoud van je website? Dit is een noodzakelijk iets om jouw website goed werkzaam te houden Wil je dit zelf doen, dat is prima natuurlijk. Wil je dit toch liever uit besteden kijk dan hier.

De Pakketten

Website Start Pakket
Voor het startpakket betaal je eenmalig €595,-

Website Startpakket

Ben jij een echte handige Harrie of Harriët en bekend met CMS-systemen? Dan zal dit pakket prima bij je passen. Ik zet een WordPress omgeving voor je klaar met een thema en je ontvangt van mij de gegevens om in te loggen. Dan kan je aan de slag met vullen van je website zoals foto's, content en formulieren. Heb je toch extra hulp nodig schroom dan niet om contact op te nemen. Ik help je graag verder. Dit doe ik zonder ingewikkelde procedures.


Je betaalt een maandelijks bedrag van €29,95. Hiervoor krijg je een licentie op jouw zelfgekozen responsieve website-thema, een licentie op Elementor Pro of Divi, inclusief webhosting en een .nl domeinnaam en professionele e-mailadressen. Ook koppel ik je website met Google Analytics. Het websitestart-abonnement van €29,95 per maand is direct vanaf het begin maandelijks opzegbaar.

Website Maatwerk Pakket
Voor het Maatwerkpakket betaal je eenmalig €1199,-

Website Maatwerkpakket

Ontzorgen voor je website, dat is een goede keuze! Ik neem je stap voor stap mee bij het bouwen van je nieuwe website. Ik zorg voor de juiste structuur op en help je met het vullen van je website. Daarnaast geniet je van een aantal uitbreidingen zoals extra functies of plug-ins. Ik denk ook met je mee over de boodschap en het doel van je website. Uiteraard bouw ik de website op maat en in jouw huisstijl.

Website Corporate Pakket
Voor het Corporatepakket betaal je eenmalig €2599,-

Website Corporatepakket

Gefeliciteerd! Je maakt een goede keuze door te investeren in jouw (online) bedrijf. Je nieuwe website wordt volledig naar jouw wens ontworpen je ontvangt daar een persoonlijk op maat gemaakt voorstel voor. Ik denk niet alleen mee over het doel van je website samen met je boodschap die je wil overbrengen naar je bezoekers. Ik maak ook een design op maat voor je nieuwe website. Pas als jij het design prototype hebt gezien en goedgekeurd ga ik aan de slag met de website. Je krijgt hulp bij het schrijven van de teksten en help ik zoeken naar dragend beeldmateriaal hierbij kan ik ook een fotograaf inschakelen.

Eric heeft voor mij een complete nieuwe website gebouwd. En ik ben heel erg tevreden over zijn werk. 

Natascha Worseling - Natascha Fotografie

Eric heeft voor ons twee websites gemaakt en onderhoudt deze voor ons. Heel deskundig, denkt met ons mee en onze websites zijn altijd op orde.

Ingrid Meyer - Pedicure Jadd

Ik ben echt DIK tevreden over het resultaat 😍👌🏼

Debbie Dhillon -Moeder aan moeder markt

Let op! Ik werk maar met een beperkt aantal ondernemers per jaar. Dit doe ik om de kwaliteit hoog te houden en genoeg tijd over te houden om mijn nieuwsbrieven te maken en artikelen te schrijven. Momenteel maak ik afspraken mimimaal 14 dagen vooruit.

Alle projecten beginnen met de aanvraag voor jouw nieuwe website.