Een knetter goede website

voor een eerlijke prijs

Het Proces

Website Proces

Feit is dat het proces om alles voor een website bij elkaar te krijgen, ontmoedigend kan zijn en soms absoluut onmogelijk lijkt. Het is een lastige beslissing, en ik denk niet dat je het allemaal zelf moet ontdekken.

Het is prima om hulp nodig te hebben en je zou zelfs kunnen ontdekken dat het een overvloed aan ideeën voor je persoonlijke visie zal opleveren. Werk samen met een ontwerper of ontwikkelaar, identificeer je doelen, onderzoek andere websites die vergelijkbaar zijn met wat je wilt en ga brainstormen.

Je wordt niet op een dag wakker en je hebt alles kant en klaar staan. Je hoeft niet met een volledig uitgewerkt plan in je hoofd te starten, en verder geen veranderingen of suggesties die ongetwijfeld gedaan worden te accepteren.

Het is betere om direct een goede stap in de juiste richting te doen. Als je tijdens het proces al snel tot het resultaat komt wat je wilt. Dan is dat ook niet slecht, een pluim voor jou. Ik zou er niet op rekenen dat dat gebeurt zonder minimaal 1 verandering en dat is prima!

Ik raad je nog steeds aan om samen te werken met je webdesigner om te werken aan de implementatie om zo de volledige waarde van je visie te benoemen.

Om het proces te vergemakkelijken, maak je een checklist van wat je moet plannen en maakt je een bestand, hetzij op je computer of in de cloud, waarin je alle benodigdheden kunt verzamelen, screenshots van inspirerende websites of handige functionaliteiten en lettertype-ideeën en meer in kunt opslaan. 

Dit geeft je ook een goede voorsprong wanneer je deze aan je webdesigner moet overhandigen. En dat draagt ook bij aan de begeleiding, als je beiden aan deze website begint. Het is jouw unieke website. Maak het je eigen.

Vergeet niet om plezier te hebben met je website, en je merk te laten weerspiegelen, laat je niet intimideren door  alle overhead die van een website komt, vooral als het is niet helemaal is hoe je jouw website voor ogen had. Als je het tactvol, geïnformeerd, ruimdenkend en in een vroeg stadium benadert, is het Website proces lang niet zo intimiderend als je zou denken.

Ben je op zoek naar een websitespecialist in Noord-Holland, Zuid-Holland of zelfs in heel Nederland, doe dan een beroep op mij. Met meer dan tien jaar ervaring in het ontwikkelen van verbluffende maatwebsites die bezoekers informeren en aanspreken, is jouw bedrijf in veilige handen.

Ik werk nauw met je samen, zodat we jouw visie kunnen uiten op je website. En ik biedt mijn deskundige input op het gebied van structuur en functionaliteit. Bovendien start mijn aanbod al bij €595,- en past zo bij elk budget, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Ik heb al van alles gemaakt, van eenvoudige, aantrekkelijke, statische ontwerpen tot meer interactieve lay-outs met extra functies en toepassingen. Mijn bureau biedt ook E-commerce websites voor bedrijven die een volledige winkelervaring willen bieden. Neem vandaag nog contact op voor een gratis advies.

Maak winst met je website

Ik heb de afgelopen 15 jaar heel veel websites ontworpen voor klanten in diverse branches. Ik heb het genoegen gehad om met geweldige klanten te mogen werken.

Fotografen, Speelotheek, Pedicure, SAAS, Techniek, Bed & Breakfast, Rijschool, Trainingcentrum, Webshops, Non-profit organisaties en meer.

Ik vertel graag met passie over de websites van mijn klanten. Met meer dan 15 jaar ervaring doe ik waar ik goed in ben en maak ik een maatwebsite die naadloos aansluit bij jouw merk en is ontworpen om je te helpen jouw online doelen te bereiken.

In 6 stappen naar een winstgevende website

1. Start

Start met een kennismaking via Zoom of telefonisch Zo ontdekken we of we goed bij elkaar passen en dit aanbod iets voor jou is.

Als het klikt nemen we een vragenlijst door om jouw website structuur in kaart brengen:
– De webpagina’s die je nodig hebt
– Het doel per pagina
– Extra functies

De vragenlijst is de voorbereiding op jouw website bouw en essentieel om een nauwkeurige offerte te kunnen maken die aansluit bij jouw wensen, verwachtingen en budget.

2. voorbereiding op ontwerp en bouw

Via mijn klantenportaal en de werkgids help ik je op weg met alles wat je nodig hebt om het voorbereidende werk af te ronden.

Werk je met een copywriter? Dan is dit het moment om je teksten snel te laten schrijven. Hetzelfde geldt voor een eventuele fotoshoot.

Tijdens de ontwerpfase – één week voorafgaand aan de bouw – Bekijken we of je teksten en afbeeldingen voldoende zijn, of dat er nog wat aan gewerkt moet worden.

3. strategie bepalen

Tijdens onze gezamenlijke strategische sessie denk je mee over het doel van jouw website en hoe je (meer) ideale klanten aantrekt: klanten waar jij blij van wordt en die jij het beste kunt helpen.

We bepalen de structuur van je website en ik help je om je afbeeldingen en teksten juist in te zetten voor de beste impact.

Kies je voor het Corporate pakket? Dan verwerken we het zoektermenonderzoek resultaat in de website structuur, je teksten en afbeeldingen.

Tijdens de sessie bepalen we ook welke functionaliteiten je mogelijk nodig hebt om jouw doelen te bereiken. Wellicht maken we dan gebruik van bepaalde plug-ins. Ik adviseer je hierbij graag, zodat je de juiste keuze maakt voor jouw bedrijf en budget.

4. inspiratie delen

In diezelfde week kijken we ook naar het ontwerp en je huisstijl.

We kijken naar websites die jou aanspreken en maken samen een moodboard aan met ideeën voor het ontwerp van jouw website.

Zo zorgen we ervoor dat jouw website de juiste uitstraling heeft en maken we een ontwerp die jouw visie en stijl uitstraalt.

5. website bouw

De website bouw wordt in overleg gestart.

In maximaal twee dagen maak ik een eerste versie van jouw homepage, dit is basis van je website design.

Op de tweede of derde dag hebben we kort overleg, Zorg dus dat je gedurende die dag beschikbaar bent voor directe terugkoppeling via Zoom.

Als je akkoord hebt gegeven op de  homepage ga ik aan de slag met de rest van de website. Tijdens het bouwen kun je hier feedback op geven via een online programma of via Zoom.

Je website wordt uitgebreid getest op verschillende mobiele apparaten.


6. lancering website

De website bouw wordt in overleg gestart.

In maximaal twee dagen maak ik een eerste versie van jouw homepage, dit is basis van je website design.

Op de tweede of derde dag hebben we kort overleg, Zorg dus dat je gedurende die dag beschikbaar bent voor directe terugkoppeling via Zoom.

Als je akkoord hebt gegeven op de  homepage ga ik aan de slag met de rest van de website. Tijdens het bouwen kun je hier feedback op geven via een online programma of via Zoom.

Je website wordt uitgebreid getest op verschillende mobiele apparaten.

Websites die zich richten op omzet, conversie en resultaat

Flexibele pakketten voor jouw bedrijf en jouw budget
Advies en ondersteuning van hoge kwaliteit laat jouw bedrijf bloeien

Als je denkt dat wij een match zijn, bekijk dan de websites en start met je aanvraag.

opvolging na oplevering

Ik vind het belangrijk en ook gewoon leuk om je na de oplevering zo nu en dan van tips te voorzien hoe je meer bezoekers kunt aantrekken en meer verkopen kunt realiseren.

Kies je een WordPress website onderhoud pakket, dan meld ik mij (als extra) ook eens per half jaar bij je en geef je inzicht in je Google ranking en website prestaties.

Zo kom je een boel te weten over het gebruik van je site en je kunt a.d.h.v. deze data ideeën opdoen voor nieuwe blogartikelen en jouw ranking verder verbeteren.